Köksbänkskiva i kalksten
Handfat bänkskiva i kalksten
 

BÄNKSKIVOR I STEN TILL KÖK, BORD OCH BADRUM

Köket – hemmets hjärta.
Köket är ett rum fullt av liv och kanske är det därför bänkskivor av natursten trivs så bra där. De är vackra, tidlösa och skapar en varm atmosfär att arbeta i. Ytan, som oftast är finslipad eller polerad, är väldigt lätt att hålla ren och därför praktisk att baka på. Våra verktyg kan anpassa skivan helt efter dina individuella önskemål oavsett om det gäller planmonterade hoar, avrinningsskåror, handhuggen kant eller hål för blandare m.m.

Ett bord för framtiden.
Kanske är du sugen på att byta ut en gammal bordsskiva? Eller vill du ha ett väderbeständigt bord helt i sten ute på verandan? Vi levererar måttbeställda bordsskivor och klarar dina önskemål av avfasningar, underreden eller specialformer. 

Lyxa till ditt badrum.
Ge ditt badrum det där lilla extra och en personlig prägel genom att lägga en stenskiva på din badrumskommod. 

Kalksten, granit eller marmor?
Vad fascineras du av – kalkstenens fossiler och livfulla struktur, granitens tyngd och hållbarhet eller marmorns ljus och elegans? Oavsett ditt val så hjälper vi dig från idé till leverans. Vi bryter kalksten från vårt eget stenbrott på Kinnekulle och levererar granit och marmor av högsta kvalitet från Portugal och Italien.


 

SÅ HÄR LYCKAS DU MED DITT VAL AV BÄNKSKIVA

Ladda ner pdf:en från stenhandboken här>>

Ladda ner vår egna pdf mer mer information om bänkskivor här>>

STENSORTER SOM PASSAR BRA TILL BÄNKSKIVOR